Followers

Wednesday, February 9, 2011

strawberry and honey from camaron highland



study time is back....dah seminggu cuti tak cukup lagi ke...ni dah melampau...bila start sekolah macam tu..tu ler...(bukan aku la) adik and my bro...aku...mantainnnnn...kira tak ada masaalah ..dalam seminggu cuti tahun baru cina ni...rasa nak boring jer...dah tu line tenet lak macam siput...tu yang wat akuku tarak moodddeyy.
ang pau ...ada singgit dua ajer...mana ada bestfriends...dari kaum cina..kok ada pun mana boleh dorang kasi angpau...dorang kan lum kahwin lagi..cuma harap myfather friend je ler...heheheheh
sakit perut aku makan buaaaah strawberry....mak oiii masamnya ...ye la mana ada strawberry manis macam gula...duku langsat ada ler...tu tak macam gula..(betui jugak ye)kata otak aku..mngiyakan kata my bro,,,hehehe...cuma jagung memang manis..tapi tak ler macam gula...yang macam gula tu madu lebah..issshh cerita madu nii payah sikit..orang pompuan cukup marah ngan madu..takut jadi macam cerita P.ramlee(madu tiga) best jugak filem p.ramli ni.....lain kali lah bincang pasal P.RAMLI ..yer
ni la rupanya madu dari sarang lebah...kalau bermadu tu rupanya lain pulak...silap ari bulan manggkok ufo pun boleh singgah dalam rumah...kerusi meja pun takut nak ngaku dia kerusi..nanti bersepaiii...hahaha


2 comments:

kyna said...

WAAAA...
tgk strawberry tu tliur la..haahah
follow sini..
follow back :)

nabilla said...

eiishh sedap kalau disalut coklat..eemmmm um
ok xde masaalah,makaseh kyna