Followers

Saturday, February 12, 2011

SPARRING sesi pmanas badan

ini gmbar lama...ari ni..lupa lak wak camre...hehehe sorry!!!

dah lama cuti tak de latihan...ari ni baru nak mula sparring balik rasa tak sabar nk tunggu tournament sesi pemanas badan bulan march nanti...kali nee aku ikut latihan kat sekolah smk kelana jaya jer...bersama club ape tah aku pun tak tahu...maklum la first day ikut koko sekolah...biasanya ayah hantar aku N bro train ngan cemerlang teak kwondo club kat taman melati..tapi pasal ayah aku sibuk skarang...jadi ayah ambik keputusan,akuN'bro training kat sekolah jer...fuh aku jadi budak baru kat sini tp nasib baik aku dah pakai belt biru2...leh la caber malu skit...lagi pun kat sini paling tinggi pun cuma belt merah jer..tak de la aku nak kena ragging and my bro lak jd paling seniur la kat sini sebab dia dah black belt(kembang la tu jejaka perasan)

apa pun kami akan still ngan cemerlang club kalau ada pertandingan...sebab
cemerlang telah lama mendidik akuN'bro dah 5tahun ngan cemerlang ..tak mungkin keluar CTKDB ,terlalu banyak knangan ngan kengkawan terutamanya sparring partner aku ,ms fatin..kawan pusing stadium badminton ceras..sampai kena marah ngan sir riduan..sbb turn dah sampai kami masih ronde rondi lagi(sgguh xbrdisiplin) kepada fatin jangan risau aku masih lagi budak cemerlang...cuma tumpang sparring jer ngan kelab lain....eehhh manyak lak critee tidur lu la..besok manyak klija nak buat nanti kena put pet ngan ibu lak

2 comments:

Hikarinotebiki said...

huhuhu, byk jgak yg nurul membebel... jgn lupa tuk follow blog akak jgak.
>> hikarinotebki.blogspot.com <<

sasa asya said...

fuyyo da lame tak sparring...